Hooikoorts is een chronische verkoudheid…

…die ontstaat door een koud lichaam in combinatie met de weersomstandigheden.

Wanneer iemand een koud lichaam heeft, is het immuunsysteem laag en zijn de longen zwak. Tijdens de lente is zo’n persoon al doende vatbaarder om een allergie op te lopen zoals hooikoorts. Dat veroorzaakt een chronische verkoudheid.

De meeste hooikoorts patiënten hebben een koud lichaam en koude handen en koude voeten. Of ze hebben warme handen maar koude voeten of andersom. Dit komt doordat de lichaamstemperatuur van een hooikoorts patiënt laag is. De stofwisseling en circulatie werken dan langzaam. Zodoende kunnen veel ziekten optreden. Sommige hooikoorts patiënten hebben slechts last van hun neus. Andere patiënten hebben ook last van klachten als astma en vermoeidheid.

De beste remedie voor uw klachten in het hooikoortszeizoen

Vergelijking van WarmHerbs
met andere medicijnen

Wanneer het lichaam koud en zwak is, werkt het immuunsysteem niet goed. Als de lichaamstemperatuur 1 graad hoger wordt, werkt het immuunsysteem 5 maal zo goed. Hier volgt een vergelijking van de behandeling van een ziekte zoals hooikoorts:

WarmHerbs Behandeling
Iemand die deze klachten heeft lijdt aan chronische verkoudheid. Deze persoon heeft een koud lichaam. Als het immuunsysteem laag is, komt de allergie naar buiten. Wanneer aan het lichaam warme kruiden wordt gegeven, zal het lichaam warmer wordt, het immuunsysteem omhoog gaan, het lichaam in balans komen en weer gezond worden. Na de WarmHerbs behandeling zal het probleem dan ook niet meer terugkeren.

Westerse Medicijnen behandeling
Westerse Medicijnen Theorie bekijkt deze aandoening alleen als een allergie. Er worden slechts anti-allergie medicijnen toegediend. Patiënten hebben altijd medicijnen nodig, omdat de oorzaak niet behandeld wordt, enkel de allergie.

Patient aan het woord
Mevrouw K. van den Acker: ” Al zeker 25 jaar ben ik patiёnt, daarnaast heb ik verschillende allergieën, het lijken er wel steeds meer te worden… Elk jaar heb ik drie maanden last ervan waarbij ik in die periode iedere dag medicijnen slik tegen de symptomen. Ik heb tevens behandelingen met alleen acupunctuur gehad gedurende 2 jaar, het verlichtte de klachten iets maar ze kwamen toch elk jaar weer terug. Na 6 behandelingen afgelopen jaar bij praktijk Sunshine Tang met warme kruiden zijn mijn hooikoortsklachten dit jaar niet meer teruggekomen! Ik voel me veel energieker en mijn allergieën zijn nagenoeg verdwenen!
En dat allemaal dankzij de warme kruidenbehandeling van Dr. Sun, ik ben zo ontzettend blij!”

Bestel nu onze kruiden die hooikoortsklachten verzachten.

Hooikoorts

Hooikoorts ingredienten